Почетна страна arrow Дешавања arrow Дечје одељење arrow "Чаробница" ученика из Врбе

Јавне набавке

Општа документа

За тинејџере

"Чаробница" ученика из Врбе

Поводом 2. априла, Светског дана дечје књиге и Васкрса, најзначајнијег хришћанског празника, ученици Основне школе „Доситеј Обрадовић“ из Врбе приредили су, синоћ, на Дечјем одељењу краљевачке библиотеке незаборавну представу и изложбу под називом „Реч чаробница“. Бројни љубитељи писане речи за децу, малишани и њихови родитељи, изашли су из библиотеке очарани маштовитошћу врбљанских ученика који су, с великим полетом и умешноћшу, Краљевчанима подарили програм за памћење и изложбени простор украсили својим радовима.


Овај програм осмислила је Софија Николић, библиотекарка школе у Врби. Гости најмлађих Врбљана били су њихови вршњаци из градске Основне школе „Четврти краљевачки батаљон“. Једни другима уручили су васкршње честитке и поклоне.

- Одавно нисам присуствовала овако добро осмишљеном, полетном и маштовитом програму. Мали Врбљани су извели праву бравуру, приредили ватромет идеја, полетну игру посвећену књизи, читању и Васкрсу. Сви смо били очарани – каже писац Гордана Тимотијевић која је учествовала у „Чаробници“. 

31. март 2010. 

 
 
© 2019 НБ "Стефан Првовенчани" Краљево

Народна библиотека "Стефан Првовенчани", Цара Лазара 36
e-mail: biblioteka@tron-inter.net    Телефон: 036/321 377    036/319 750