Вести

Програм Довиђења вртићу, добар дан школо, који традиционално организујемо у сарадњи са краљевачким вртићима, ове године смо  реализовали у сарадњи са предшколцима и васпитачима из вртићем Весељко. Пошто се захвалио библиотеци на вишегодишњој успешној сарадњи, васпитач Дарко Митровић је рекао: „Креативни рад са децом, односно стваралачко играње, популаризација читања и учења у раном узрасту су веома важни за одрастање и будуће образовање деце. Све ово време смо се трудили,  уз велику подршку родитеља,  да деца буду спремна за задатке који их очекују поласком у школу. “

У метничком делу програма, истовремено са децом, наступили су наши писци за децу: Снежана Тодоровић, Биљана Миљковић и Милоје Радовић.  На крају програма подељене су дипломе свим предшколцима, а васпитачица Малинка Спасић посебно се захвалила родитељима на вишегодишњој успешној сарадњи, а деци пожелела успешно даље школовање.

Програм је завршен омиљеном дечјом игром Пачји плес у којој су, поред деце, учествовали васпитачи, родитељи, писци, и наши библиотекари.