Вести

У недељи која је пред нама, фондови краљевачке библиотеке биће обогаћени најактуелнијим насловима домаће и стране белетристике, стручне литературе из различитих области науке и знања, као и књигама намењеним деци и младима. Реч је о више од четири стотине нових наслова, односно више од хиљаду публикација, објављених крајем 2019. и током првих месеци текуће године, са издавачким ознакама најуспешнијих и најугледнијих издавача код нас, међу којима су Службени гласник, Академска књига, СКЗ, Креативни центар, Клет, Пчелица, Лагуна, Дерета, Вулканчић, Букленд, Геопоетикa, Архипелаг, Чаробна књига и др.
Књиге купљене у првој овогодишњoј набавци, окаснелој због специфичне четворомесечне епидемиолошке ситуације, тренутно пролазе кроз поступак обраде и увођења у електронски каталог, а биће доступне за позајмицу почев од наредне седмице.
Позивамо вас да претрагом нашег електронског каталога или уз помоћ библиотекара одаберете најинтересантније наслове за уживање у лепим летњим данима, које ћемо, по свему судећи, провести у својим домовима.
Добро дошли!