ВестиПрограми у Библиотеци

Синоћ је у Народној библиотеци “Стефан Првовенчани“ одржана прва интерактивна радионица “Управљање личним финансијама“ коју одржавамо и организујемо у сарадњи с Народном банком Србије. Ове радионице одржавају се још само у Београду и Новом Саду. Банкарски стручњаци Исидора Орловић и Велибор Видић говорили су синоћ о управљању личним финансијама, односно начинима како што економичније користити кућни буџет. Тридесетак полазника ове радионице највише је занимало како у свакодневном животу избећи “непотребна“ трошења новца.

Никако не идите у куповину гладни и без списка јер се тада троши најмање 10 одсто више, уместо “обичних“, користите тзв. штедљиве сијалице, купујте породичне пакете у мобилној телефонији, набављајте уређаје “А“ квалитета јер су они штедљивији… неки су од савета банкара.

Краљевачка библиотеке ће и у наредном периоду, у сарадњи с Народном банком Србије, одржавати ове радионице, а заинтересовани се могу пријавити лично на нашем трећем спрату, путем телефона 321-377 или мејлом biblioteka@tron.rs.

8. септембар 2011.